2.11.07

I forgot to tell you something.

Something happened this morning. Lupa nak cerita tadi dan malas nak edit, jadik buat saja entry baru. Some people have complained that my cookies are just not that good anymore, so I upped my ante for the latest batch I had to bake. Yesterday I got the feedback. It was um-mmmm dellliiiicioussssss. Hehe bukan masuk bakul angkat sendiri, OK.

Memang aku mengaku pun, kali ni best gilers. Had something to do with the quality of the ingredients I used. Damn. Harap-harap customer tak lari.

So this morning I decided to try one. The lid wasn't fastened properly, so when I took a bite it kind of crumbled pasal dah lemau. Bengkek betul pasal banyak lagi dekat dalam tupperware tu. Rugi jek.

Sekali dalam tupperware tu aku nampak seekor cicak yang dah mati!! Ptui ptui ptui!!

I still cringe when I think about it.

Jijiks.

2 comments:

Rose said...

Intan, ko macam tak de keje jer...asyik tulis blog...tapi bagus gak sebab klau aku boring-boring buleh baca blog ko..

He & She said...

Memang niat aku untuk menghiburkan anda semua. Hehe. Terhibur tak?