4.10.07

Semalam kitorang pasang lampu lip-lap depan rumah dan juga 4 batang pelita, tapi takde minyak tanah la pulak, so tak dapatlah nak pasal apinya.

Tapi lampu tu sangat cantik. Al maklumlah, jiran jemiran kitorang bukannya sambut Hari Raya Aidilfitri pun. Most of them, and I mean close to 80% of them celebrate Deepavali.

Tapi takpe, baru standout sikit rumah tu. Nanti bila dah pasang pelita, boleh main bunga api dengan Adam. Kalau dia ada kawan dekat area situ-situ lagi bagus.

On Sunday there's a buka puasa celebration (cewah celebration) with the old posse from FAB, and that's the fabulous Fakulti Alam Bina for those ignoramus wakaka. Our small group consists of akulah, Nad Mon, Mate, Nik (whose name is Nik Khalis but our lecturer called him Nik Waterproofing wakaka) and Lennywenkins. But Lenny's in Sabah so she won't be joining us. Everybody's bringing a partner, but Zufri doesn't want to join us (I expected that) so I'm bringing Anies, whose almost part of the pack anyway.

But yesterday Anies said that she might have to go to Kelantan lah pulak this weekend. How lah?

Ada sesiapa nak join tak? Buka puasa dekat Rebung.

p/s: Bangun sahur pukul 5:30 pagi tadi. Boleh?

5 comments:

Rose said...

Intan, setiap kali aku baca blog ko mesti aku bagi makan pet ko tu....:)sian dier

yuhainis said...

Riri, aku sengaja mintak excuse dengan bos aku supaya aku tak payah gi kelantan and dapat gi rebung dengan lu!!!hehe.how sweet kan gua..

yuhainis said...

oh yea..cop quilt cover!!

yuhainis said...

oh yea..cop quilt cover!!

He & She said...

Nasib baik hang ada! Terima kasihla banyak-banyak hehe.