2.10.09

Lost And Gone Forever

My super ancient phone hilang lah.

Sob sob. Will post more about it later. For now, Shikin, hang sms address open house itu pada Zufri's phone ok? Atau hang email saja padaku.

So to anyone who's been sms-ing me in hope of a reply, bukan aku sombong mahupun terlalu busy bekerja dan beraya. Hahaha.

7 comments:

dbalkis said...

Takziah intan atas 'kehilangan'.. Jgn lupa datang umh ku next week (saturday nite)..aku x tau la ko dapat ke tak sms..

Anness Kamardin said...

beli la iphone ke, blekberi ke.hihihihi

peachy said...

oi, dah beli phone baru ke? u can take my sony ericsson tuh if u want.

HaNiE said...

patutla aku sms tak reply2, baru nak merajuk taknak ajak mini open hse, hehehe no lah... so camne nak contact2 ni?

Rose said...

Takziah!! sian phone ko tak dapat lagi bersama tuannyer...yang untungnyer...dapat beli phone baru

Inty Winty said...

dbalkis - Tq. InsyaAllah aku datang. Jangan lupa buat sambal ikan bilis yang lazat tu ya.

Anster - Aku nak handphone nokia yg slide ke diagonal dari paksi x tu lah. Tak ingat model. Huhu.

K.Peach - Lu dah beli fon baru ke? Oh seketika tadi gua terbayangkan fon samsung yang hebats tu. Wah... Kiki kang gua amek kat lu OK.

Mar - Hehe tak musim lah merajuk. No Zufri kau ada tak?

Wan Rose - Kikiki dah beberapa kali sebenarnya ada close calls macam tu, setiap kali aku rasa sedih tapi gembira pada prospects mendapat phone baru. Bila terjumpa balik mesti rasa sgt sedih pasal tak dpt fon baru. Hahaha

rawkstar said...

lu gelak bunyi kiki eh.