30.12.09

To A Better 2010!

Resolusi tahun 2009 adalah to live and eat healthier. I gained 1 kilo. Guess that didn’t go as planned. But I suppose I lived healthier than 2008. I cooked more and ate more fruits and vegetables.

Didn’t wanna make new resolutions for 2010, but rather to improve on 2009’s resolution. Hmm. But I think I’ll add one new one: -

Change professions.

Insya Allah.

At first Zufri didn’t seem too keen on my wanting to become a lecturer, but he’s warming up to the idea. I guess if I want it that bad, Zufri pasti akan menyokong aku dari belakang. He’s my rock, y’know.

Don’t know if I want it that bad, though.

Here’s to a brand spanking New Year.

So long.

Won’t be posting for a while. I’m tired of all the drama.

Farewell.

5 comments:

dbalkis said...

go go girl..aku sokong ko gak dari semua sudut..actually cite2 ko tu pun adalah cite2 jangka panjang aku..hehe..tak sangka sama..jgn bagitau rakan2 sekerja ku sekarang tau....hanya impian tak tau la dapat ke tak...surely bukan resolution 2010 ku..mungkin 2030 or 2040 kot..hehe

rawsktar said...

drama apa? sobs.

semoga kau berjaya mengejar cita-cita.

Rose said...

dari dulu aku raser nak jadi lecturer...harap-harap menjadi la semua cita-cita kiter semua...amin

RBI said...

cis aku kecik ati,kau tak pernah pun bagitau aku kau nak jadi lecturer! tak nak kawan, nak delete link ke blog kau. huh!

HaNiE said...

happy new year!!

owhhh aku perasan sesuatu, ko suke letak tittle guna nama miss tang, tak kena bayar royalti ke?