12.11.09

Ahh..

Ahh.. What a week. Ms.Tang’s out again! Tomorrow she’s on leave. What else can I ask for? Menang loteri, mungkin! Amin, Amin. Hehe.

Tahukah anda bahawa The Time Traveler’s Wife sedang ditayangkan di pawagam-pawagam?

Tahukah anda bahawa prior to all the drama last week, aku dan Shikin sudah bercadang untuk berpura-pura sakit (or at least aku sahaja) dan menonton wayang tersebut di Pavillion pada hari Rabu iaitu semalam?

Tahukah anda bahawa Shikin mencadangkan agar watak Claire dimainkan oleh Audrey Tatou dan Henry oleh Christian Bale? Aku pula memilih (oh dan pendapat ini sering berubah-ubah) pasangan Edward Norton dan Lois Lane di dalam Smallville (siapalah namanya?). But I suppose Rachel McAdams will do just fine. Eric Bana seems too hunky for Henry. I did suggest James McAvoy, but we agreed that he’s too short.

Semalam Zufri ajak bercuti in December. To Hard Rock Hotel, no less. But in Penang, not Bali ya (or wherever). Woot! Mana-manalah. I’m thinking it’s too expensive. He thinks he deserves a break. Of course you do, babe. But at RM1351.00, we can relax much more by paying my credit card bills. Wakaka. Serious tak berbaloi rasanya. I mean, Penang? Sheesh.

Harus slow slow discourage suami saya agar tak membazir wang sewenang-wenangnya.

Hari ni sangat panas, kan? Terbakar muka aku pergi valuation tadi. Client ni pun sibuk, nak tengok manhole le, nak check rumput le, nak borak-borak di bawah panas terik le.. Adus.

And on a totally different note, tonight we’re eating out again. Hehe. After 4 days of eating hospital food, I find cooking very tiring. Huhu. Tiga minggu tau aku masak dinner tanpa henti, even on weekends! Lunch siap balik rumah lagi makan. A feat by my standards. Haha. Kena start balik slowly. Really slowly.

Okay, enjoy the rest of the day!

9 comments:

Baby Shaq said...

sekarang tgh airasia nye promotion. kawan wa beli return ticket sorang may 2010 p krabi rm68! try ah....

ein asari said...

i still hope we can watch it together babe... hehehehe, tp the idea of buying a dvd and watch it over home cook meal on the sofa sgt tempting... kite tgk kat umah kau la... hahahahaha... owh, audrey n chris :)... by the way lois lane is erica durance la, aku tak tau act so aku google wei...

babe, u so deserved a break. pegila. even to penang. wink wink. bole aku join. woot woot woot.

anies said...

wah wahhhhhh. pegi tgk wayang tak ajak.

Inty Winty said...

Ala Krabi ada apa? Gua maleh ah nak pi pantai. Ingat nak dok Royale Bintang Damansara jek. Wakakaka.

A'ah Shyk, like old times. Chewah. Hahaha. Partner hang berubah lah tapi.

Shikin kata tak payah ajak hang, Hahahaha. (Cerita tipu)

Eh kita kena discuss about going to Alif's wedding le.

rawkstar said...

bile weih?

ein asari said...

it's on my birthday ok. 23rd of may in case you didn't aware/know.

Baby Shaq said...

Lah kalau gitu, ki p bangkok nak? Jom ah cuti cuti Keluarga Hamzah!

Inty Winty said...

23/05 kat KL. 15/05 kat Kelantan. Kamiorang nak naik Air Asia. Engkauorang macam mana?

Bangkok tak dengerous ke? Kita pi Tioman je nak? Hehehe

ein asari said...

aku sgt me nyibuk kan? Tp bole ke aku join naik air asia ke kelantan? Booked skrg mesti sgt murah kan?