8.8.07

The One With the Other Offer

What?! No counter-offers whatsoever? Nampak sangat betapa tak dihargainya aku kat sini. Sudahlah korang.
And on the other hand, another colleague was accepted by Putra Jaya Holdings (PJH). Gaji dia double, benefits gile babi. Kelahiran anak dia sponsor, medical, dentist, phone bills, mileage and last year they received 3 months bonus! syok tak? And today, she offered me to come join with her because PJH's still looking for QS-es, tapi dia nak experience 5 years. So colleague aku ni try la ricky line ngan member dia yang keja kat PJH tu kot kot aku boleh join sekali ke. Tapi gaji aku tak double lah pasal experience aku tak cukup.
Masalahnya, office dia kat Alamanda, Putrajaya. Kalau aku duduk kat Putrajaya OKlah kan. Aku taknak duduk kat Kajang ke Bangi.
Alhamdulillahlah. Murah rezeki orang nak kawin ni, hehe.
Bos-bos aku pulak tak bagi kata putus lagi pasal nak chow bulan depan. Ngok ngek betulla.

2 comments:

Camiseta Personalizada said...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Se você quiser linkar meu blog no seu eu ficaria agradecido, até mais e sucesso.(If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada.If he will be possible add my blog in your blogroll I thankful, bye friend).

peachy said...

kekeke..murah rezeki awak nk kahwin..lepas kawin awak nk dok mana?