4.4.08

Baru real beb

Hello helloooooo. Been having really tiring days lately. Balik kerja pergi rumah sewa buat apa-apa yang patut, balik rumah Kak Yen, lepak, buat kerja freelance pulak lepas tu tidor. And the cycle begins again the next morning. Serius memenatkan, tapi aku kuat! Hohoho.
Tummy's quite big now, but I reckon that I don't look like I'm 5 months already. Everything's just going smoothly now. Ada kerja freelance, ada overtime. Bolehlah save duit untuk beli barang-barang rumah. What with our new home and new car on the way hahaha. Aku dah give up dah. Tak kuasa aku nak call bank merayu-rayu mintak bagi aku loan. Kereta lama aku pun elok lagi apa.
So anyways, aku kena inject on Wednesday and it's still sore. Can't even sleep on my left side. What lah. Oh, this Saturday we're driving up to Ipoh for breakfast. Hahahaha. Can't wait! Real Ipoh White Coffee.

4 comments:

Melanies_rockstar said...

lu keje apa??wah, rezeki baby la nampaknye..ikut gi Ipoh..

peachy said...

so, this means dapat keta baru ke tak? loan approved or not?

--being Maneesa-- said...

beb..upload la gambar ngan pelot yg bulat cumil tu :)

ririblurry said...

Ans - Keja apa lagi beb, taking off ler. Ada nak kasi gua freelance ke? Gua terima dengan tangan terbuka.

Kchy - Loan gua approved dah. Tgh tunggu loan buyer kelisa pulak approved.

Shasha - Hohoho. Nanti akak amek gamba naa.. Tapi tak comel pun, hehe. Tah bila masa aku nak kelihatan comel pun tak tahu.