12.3.08

Still in love with Neo?

My heartfelt condolence goes to Anies, for the loss of her windshield mirror. Kereta itu seriously takde ong dengan dia. Patut kau mintak duit kat bangla tu, suruh pegi repair keta hang. Ada ke hang pulak kena bayaq duit kat dia. Sapa suruh dia naik basikal lintas NPE? Mabuk betullah.
p/s : Tadi gua banyak keja. Boleh claim OT. Hahaha. Besok juga. Oh and btw, tadi apukul 8:30 malam aku balik jalan kaki sambil hujan sedikit-sedikit. Lepas tu sampai rumah makan maggi. Sorang-sorang.
Huwaaaaa!!!!! Sedihnya!!!!!! Antara percaya atau tidak bagi korang, aku menangis separuh jalan, pasal aku tak sangka Zufri biarkan (malahan dia yang cadangkan) aku balik jalan kaki sorang-sorang malam-malam. Separuh jalan lagi aku rasa sangat bengang.
Hahaha boleh p/s kat tengah-tengah cerita? Hohoho. Good luck to Anies. I wish I could help with cash, but I don't have any to spare lah babe.

1 comment:

Melanies_rockstar said...

Huhu. Gua trauma betol. Bukan sebab windshield gua pecah je, sbb orang tuh gua langgar straight dengan tanpa gua sempat brek. Thanks beb, for listening walaupun sekejap cuma. Thanks for the messages. Thanks for an entry dedicated juz for me. Haha. Nway, gua pun tak tau whether I’m still in love with Neo lagi dah..he broke my heart.

p/s: hey zufri, riri pregnant pun kau tak amek dia??apa daa..jadilah suami mithali sket.

Aku pun ada p/s kat tengah. Oh btw riri, aku claim insurance je la. Aku tak mampu nak spend 2k nak repair kereta aku tuh..