14.9.07

Two Posts in One Day?

Man, I must be bored!
Sebenarnya, aku cuma nak bagitahu yang Zufri suruh aku masak lauk berbuka puasa besok. Well sebenarnya aku yang offer, tapi dia pastinya lebih sudu daripa kuah ataupun kuah daripa sudu. But since we're going somewhere then kena postpone sampai Sunday. Hehe aku dah cuak sebenarnya pasal dia suruh buat kari ikan, sambal udang plus ayam goreng. Over mamat ni. Tapi aku jugakla yang salah pasal bagi dia pilih menu masakan. Macam banyak sangat lauk kan, so setelah dinegotiate, kami membuat keputusan untuk buang menu sambal udang. Nasib baik, pasal dia nak yang sebijik macam makcik dia buat and hoo boy, his auntie cooks one helluva sambal udang!
Setelah disearch dalam mesra.net, dapatlah resipe Kari Ikan Ala Penang. Kui kui kui. Insya Allah berjaya!
p/s: meeting cancelled daa. Berbuka di rumahla nampaknya! Nak pegi beli custard berkuah dekat pasar ramadan Kelana Jaya. Yummy.

3 comments:

peachy said...

phuh..ikan, ayam, udang zufri nak!

He & She said...

Biasalah..dia memang over pun.

Anonymous said...

I found this site using [url=http://google.com]google.com[/url] And i want to thank you for your work. You have done really very good site. Great work, great site! Thank you!

Sorry for offtopic